Lennot Keski-Amerikkaan alk. 556 euroa

American Airlinesin lennot Helsingistä Panamaan ovat varattavissa halvimmillaan 556 eurolla, Guatemalaan 584 eurolla ja Costa Ricaan 603 eurolla vertaa.fi:n kautta. Tarjouslennot ovat myynnissä 31.7 saakka.

Minimi perilläoloaika 7 vuorokautta ja maksimi perilläoloaika 30 vuorokautta. Tarjouslentoja on myynnissä syys-huhtikuulle tosin matka-aika on olennaisesti lyhyempi marras-maaliskuussa, jolloin Finnair lentää Helsingistä Miamiin (Atlantin ylittävät lennot ovat pääsääntöisesti Finnairin operoimia).

Esimerkkilentoja Panamaan

Helsinki – Miami – Panama – Helsinki esim.

Esimerkkilentoja Guatemalaan

Esimerkkilentoja San Joseen (Costa Rica)

Hotellin saat varattua helposti esimerkiksi esimerkiksi Trivagon, Hotels.comin tai ebookersin kautta.

lennot panamaan 556 euroa

4 kommenttia aiheesta “Lennot Keski-Amerikkaan alk. 556 euroa

 1. Kiitos. Mikäli lähtee ennen joulukuun puoliväliä ja tulee takaisin loppiaisen jälkeen, niin pitäisi siis löytyä edullisemmin? Päteekö sama logiikka aasiaan? Kohde on vielä vähän hakusessa.

  • Samankaltainen logiikka pätee Aasian lisäksi myös muihin kaukolentoihin tosin käytäntöön liittyy muutamia poikkeuksia (Pohjois-Amerikan lennot, joidenkin muslimimaiden yhtiöt jne.). Esimerkiksi ebookersin sivulla +/- 3 päivää haualla näkee melko helposti miten lentojen hintataso alkaa nousemaan joulun lähestyessä.

 2. Hei, costa rica kiinnostaisi. Lähtö olisi mahdollinen milloin vain 1.12 jälkeen (mikäli halpoja löytyy vain tuota ennen niin neuvotteluvaraa on) ja hakusessa olisi n kuuden viikon reissu. Löytyisikö noille spekseille mitään?

  • Moikka,

   näissä Americanin tarjouslennoissa on valitettavasti 30 päivän maksimi perilläoloaika, joten ne eivät oikein sinulle sovi vaikka lentoja saattaisi löytyä joulukuulle. Oikeastaan tänään tuskin on paras mahdollinen päivä ostaa toivoittesi puitteissa lippuja, joten itse odottaisin vielä jonkin aikaa tuleeko mielenkiintoisia tarjouksia vastaan.

   Omaa kalenteria suunnitellessa kannattaa pitää mielessä, että lentoyhtiöt soveltavat korkeasesongin mukasta hinnoittelua joulukuun puolivälin ja loppiaisen välillä. Korkeasesongin aikana aikana lentäminen nostaa Latinalaiseen Amerikan lentojen hintoja yleensä n. 300-500 eurolla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *