Risteily Kanarialta Brasiliaan 154 euroa + juomaraha

Pullmanturin 8 vuorokauden risteily Las Palmasista Salvador da Bahiaan (Koillis-Brasilia) on varattavissa halvimmillaan 154 eurolla varustamon nettisivujen kautta. Risteilyn hintaan sisältyy aamiainen, lounas ja illallinen ja alkoholittomat ruokajuomat (vesi, mehu, kahvi ja tee) mutta ei laivalla maksettavia juomarahoja (n. 10 euroa/päivä/matkustaja).

Risteilyn edullisuus johtuu varustamon tarpeesta siirtää laiva Brasilian markkinoille talvikaudeksi, jonka vuoksi laiva ei pysähdy matkan aikana. Risteilyjä on myynnissä lähtöpäiville 28.10.2015 ja 18.11.2015.

Pullmatur on Royal Caribbeanin omistama lähinnä Espanjan ja Latinalaisen Amerikan markkinoilla toimiva varustamo. Tästä johtuen varustamon nettisivu on julkaistu ainoastaan espanjaksi. Kääntämisessä voit tarvittaessa käyttää apuna esimerkiksi Google Translatoria.

Norwegianin yhdensuuntainen lennon Helsingistä Las Palmasiin saa tällä hetkellä varattua n. 130-150 eurolla + matkalaukkumaksu (esim. 10.11, 15.11). Condorin yhdensuuntaisen lipun Salvadorista (da Bahia) Frankfurtiin saa varattua n. 430 eurolla (esim. 22.11, 29.11, 31.1). Lennot kannattaa varata vasta kun olet saanut lopullisen varausvahvistuksen.

risteily las palmasista brasiliaan 154 euroa

risteily las palmasista brasiliaan

7 kommenttia aiheesta “Risteily Kanarialta Brasiliaan 154 euroa + juomaraha

 1. Jos voi tiedustella niin mikä oli tämän saksalaisen ”lentodiili” sivuston nimi?

 2. Minä olin 2 vuotta sitten vastaavalla Pullmanturin risteilyllä Lissabonista Recifeen.
  Silloin hintaan sisältyi myös olut ja viini puolilta päivin illallisen loppuun asti, baarissa jos halusi juoda myöhemmin vielä, piti siitä maksaa.
  Tipit meni ainakin sillä kerralla automaattisesti laivaan tultaessa. 200€/hlö piti antaa tiskille, jota vastaan sai maksukortin, jolla pystyi maksamaan ostokset laivalla (käteistä/muita kortteja eivät ota vastaan). Tuosta 200€:sta meni tipit automaattisesti, 8€/pv, ja laivasta pois lähdettäessä antoivat rahat takaisin mitä maksukortissa oli jäljellä.
  Risteily oli aivan mieletön. Suosittelen ehdottomasti.
  Hinta tosin oli 400€ luokkaa viime kerralla, että en tiedä mitä ovat kärsineet 250€:n edestä tällä kertaa.

 3. Olen jo aiemmin tilannut lokakuun risteilyn. Vinkin oli antanut saksalainen ”lentodiilit” siellä neuvotaan käyttämään solocruseros nettisivua ja käyttämään DT08 tarjouskoodia 146€ hinnan saamiseksi. Itse halusin lisätä reissun espanjaan lisäksi. hyviä yhdistelmä hintoja saa kun tarkistaa helsinki – madrid/barcelona – gran canaria Ryanairin, vuelingin ja norwegianin nettisivuja katsomalla. Varma en ole, mutta jos haluaa kitsailla niin voi laivalla pyytää automaattisen tipin käytön, ja antaa tai olla antamatta tipiiä miten itse haluaa.

  • Tippi on henkilökunnan palkka. Teetkö itse töitä palkatta? Jos edes kehtaat ajatella olla maksamatta edes minimi tippejä niin on paras että vietät lomasi paikallisessa ABC-asemalla.

 4. Katselin itse Pullmanturin sivuja ja mietin että mitenkä tuon ruokailujen ja juomien laita on lopulta.
  Itse kun aloin tekemään varausta, niin siellä tuli lisämaksusta vaihtoehtoja, joissa saa valita juomapaketteja (myös pelkkä vesi, mehu, tee, kahvi..) Joten kuuluukohan ne vai ei?
  ..täytyykin alkaa selailemaan tarkemmin vielä niin eiköhän se sieltä selviä.. 🙂

  • Hei,

   FAQ-osiossa kohdassa mainitaan ” En el precio del crucero se incluyen los desayunos, comidas y cenas en los restaurantes principales, grills y buffet; todos ellos acompañados de agua, zumos, café y té.” Ts. hintaan pitäisi sisältyä aamiainen, lounas ja illallinen.

   Lisämaksulliset paketit ovat ns. all inclusive plus -paketteja, joihin sisältyy myös alkoholijuomat ja aterioiden ulkopuoliset juomat. Varaamalla puhelimitse voi helpommin kysyä lisää matkasta tosin espanjalaisiin yritysnumeroihin ei välttämättä pysty soittamaan kaikilla suomalaisilla liittymillä, joten tarvittaessa kannattaa soittaa esim. Skypen kautta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *