Lennot maailman ympäri 1583 euroa

Yhdensuuntaisia lentolippuja ostamalla maailmanympärilennot saa usein hankittua halvemmalla kuin ostamalla lentoyhtiöallianssin lentopassi. Esimerkiksi Helsinki – Hong Kong – Melbourne // Sydney – Nadi (Fidži) – Apia (Samoa) – Honolulu (Havaiji) – San Francisco // Las Vegas – Helsinki lennot saa tällä hetkellä ostettua halvimmillaan 1583 eurolla ( // = väli kuljetaan omatoimisesti ja -kustanteisesti).

Esimerkkireitti on rakennettu perinteisten lentoyhtiöiden yhdensuuntaisia lippuja ja stopovereita hyödyntämällä, joten matkatavarat ja ateriat lennoilla sisältyvät kokonaishintaan (ateriat ovat maksullisia USA:n sisäisillä ja Norwegianin lennoilla).

Esimerkkireitti

  1. Helsinki – Hong Kong 1.9., Hong Kong – Melbourne 30.9., 534 € (Cathay Pacific, ebookers)
  2. Sydney – Nadi (Fidzi) 4.11., Nadi – Apia (Samoa) 13.11., Apia (Samoa) – Honolulu 20.11., 591 € (Fiji Airways, ebookers)
  3. Honolulu – San Francisco (Oakland) 25.11., 171 € + ~20 € (matkalaukku) = 191 € (Alaska Airlines, Skyscanner)
  4. Las Vegas – Helsinki 5.12., 225 € + 42 € (matkalaukku) = 267 € (Norwegian)

Lentoja on myynnissä suunnilleen samaan hintaan myös muille päiville, joten voit muokata reittiä ja matkapäiviä mieleisiksi. Lentojen hinnat voivat muuttua yllättäen, joten muistathan tarkastaa hintatiedot huolellisesti ennen lentojen varaamista. Hintatiedot on tarkistettu 28.4 (muutokset mahdollisia).

Muita reittivaihtoehtoja

Cathayn lentoja Helsingistä Hong Kongin kautta Australiaan on myynnissä suunnilleen samaan hintaan (+/- 20 €) myös Perthiin, Sydneyyn, Cairnsiin ja Brisbaneen. Hong Kongista voit lentää muualle Aasiaan (esim. Thaimaa, Filippiinit) edullisesti paikallisilla halpalentoyhtiöillä.

Polynesian kautta Havaijille voit lentää suunnilleen samaan hintaan myös Aucklandista (Uusi-Seelanti). Jos pysähdykset Polynesiassa eivät mahdu matkasuunnitelmaasi, Fiji Airwaysin lennot kannattaa vaihtaa esimerkiksi Jetstarin halpalentoon Sydneystä Honolulle.

Norwegian myy yhdensuuntaisia lippuja USA:sta Suomeen halvimmillaan noin 200-250 eurolla (+matkalaukku) myös New Yorkista, San Franciscosta (Oakland) ja Los Angelesista.

Linkkejä

Helsinki - Hong Kong - Sydney 534 euroa

Sydney - Fidzi - Samoa - Honolulu 591 euroa

Honolulu - san francisco 171 euroa

Las Vegas - Helsinki 225 euroa

3 kommenttia aiheesta “Lennot maailman ympäri 1583 euroa

  1. Hyvä tietopaketti. Kiitos tästä!

    Oletko koskaan tutkinut eri lentoyhtiöiden kanta-asiakkuusetuja? Minkä lentoyhtiön kortti on nykyisin paras esim. One worldissa ja Star alliancessa?

    • Moikka, pari kysymystä: millä yhtiöillä lennät eniten, matkustatko lähinnä lomareissua vai teetkö myös työmatkoja ja suunnilleen minkä verran lentoja kertyy vuositasolla (eurooppa ja kaukokohteet), jotta tiedän onko tasoetujen saavuttaminen mahdollista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *