Lennot Australiaan 831 euroa

Cathay Pacificin lennot Helsingistä Melbourneen ovat varattavissa halvimmillaan 831 eurolla,  Sydneyyn 842 eurolla, Perthiin 829 eurolla ja Brisbaneen 842 eurolla momondon kautta. Maksimi perilläoloaika on 60 päivää. Tarjouslentoja on myynnissä ainakin huhti-marraskuulle (menolento ei voi olla aikavälillä 20.6.-22.8.). Halutessasi voit yhdistellä kohteita ja lentää menomatkalla esimerkiksi Sydneyyn ja palata Suomeen esimerkiksi Uudesta-Seelannista (alk. 836 euroa) tai Perthista (alk. 868 euroa).

Esimerkkilentoja Sydneyyn

Esimerkkilentoja Melbourneen

Esimerkkilentoja Perthiin

Esimerkkilentoja Brisbaneen

Esimerkkilento Adelaideen

Helsinki – Sydney // Auckland (Uusi-Seelanti) – Helsinki alk. 836 euroa

Helsinki – Sydney // Melbourne – Helsinki alk. 863 euroa

Helsinki – Sydney // Perth – Helsinki alk. 868 euroa

Helsinki – Sydney // Brisbane – Helsinki alk. 872 euroa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *