Lennot Intiaan 175 euroa

Swissin lennot Helsingistä Raipuriin (Intia) ovat varattavissa halvimmillaan 175 eurolla skyscannerin kautta. Pitkästä matka-ajasta johtuen lennot sopivat lähinnä budjettimatkailijoille. Intian sisäiset lennot ovat Jet Airwaysin operoimia.

Lennot tuskin ovat myynnissä kovin pitkään, joten lennot on syytä varata mahdollisimman pian. Poikkeuksellisen halvasta hinnasta johtuen hotelli- ja muiden varausten kanssa kannattaa odottaa muutaman viikon ajan (lentoyhtiö saattaa perua liput). Suomen kansalaiset tarvitsevat viisumin Intian matkalle. Lentoja on myynnissä ainakin huhti-kesäkuulle (Swiss aloittaa lennot Helsingistä 30.3).

Esimerkkilentoja

Lennot Intiaan 175 euroa

22 kommenttia aiheesta “Lennot Intiaan 175 euroa

 1. Sain lennot käytettyä. Raipurin lennon sai peruutettua Mumbain lentokentällä Jetin palvelupisteellä. Koska takaisinlento Raipurista oli peruuntunut lentoyhtiön (ilmeisesti) aikataulunuutosten takia, oli se Delhistä. Matka-aika Intiaan oli kuitenkin pitkä, mutta oli se kaiken arvoista. Paljon kiitoksia näistä lennoista kertomisesta, pääsin kuin pääsinkin kaverini häihin Intiaan.

 2. Visa On arrivaliin kuulu vain yksi maahantulo joten jos tekee jo väälilaskun muualle intiaan tai aikoo lentää jonnekin tarvitsee turismiviisumin hake intian suurlähestystöstä kysyin nimittäin ko. asiaa heiltä.

 3. Visa On Arrival saa vaan jos on yksi maahantulo eli jos on välilaskua jossain tai aikoo siitä vielä lentää jonnekin eteenpäin niin pitää hankkia normaali turismiviisumi intian suurlähestystö kysyin nimittäin ko. asiaa heiltä suoraan.

 4. Onko keneltäkään peruttu lippuja? Esim flyertalk.comissa ihmisiltä on peruttu. Syynä on se, että Jet Airwaysia käytetään kuulemma yleensa YQ dump lentoyhtiönä Lufthansa groupiin kuuluville lentoyhtiöille ja sen takia 9W on ilmoittanut sakottavansa travel agentteja jotka myyvät Jet Airwaysin kautta lippuja joilla ei lennettä kuin yksi pieni lento Jetillä: https://www.9wagents.com/EN/IN/Uploads/PDF/PlatingRestrictions-Ticketingguidelines28Jan14.pdf

  • Mitäköhän tämä tarkoittaa? Jos lennot on peruttu (ei saa matkustaa), kai siitä kerrotaan ennenkuin vasta helsinki-vantaan lentokentällä? Omat lippuni ovat ainakin vielä voimassa…

  • Jos lentoyhtiö peruu liput (ja palauttaa rahat), siitä ilmoitetaan hyvissä ajoin (n. parin viikon sisällä).

 5. Tulipa varattua kolmen viikon reissu. Mietin tässä että voikohan Jetairin Mumbai-RPR jättää käyttämättä kun ovat eri lentoyhtiötä? Eihän paluu lennot peruunnu mikäli vikan osuuden olisikin käyttämättä? Onko kellään kokemusta?
  Kiitos!

  • Yksittäisen lennon käyttämättä jättäminen on hyvin huono idea sillä seurauksena automaattisesti paluulippu peruuntuminen. Liput ovat ymmärtääkseni Jet Airwaysin kirjoittamia, joten he ovat tietoisia oletko matkustanut Intian sisäisillä lennoilla.

  • Mietin ihan samaa olisi kätevämpää aloittaa Intian kiertomatkani Mumbaista ja ottaa lento takaisin Raipurista.. Näköjään siis pitää lentää Raipuriin asti..höh sieltä sit taas takaisin Mumbaihin, ei mitään järkeä..

  • Varasin kanssa 4vk ja tuumailin onnistusikohan menolennon Raipuriin myöhentäminen ja Delhiin aientaminen, esim Jetin kautta…

  • Alle 200 euron Intian lentojen muuttaminen ainakaan kohtuukuluin ei käytännössä ole mahdollista. Ongelmaksi muodostuu mm. se, että mahdollisen muutosmaksun lisäksi lentoyhtiö veloittaa tällä hetkellä voimassa olevien hintojen ja lipusta maksamasi hinnan välisen erotuksen. Tällä hetkellä halvimmat lennot Raipuriin maksavat yli 600 euroa.

 6. Tulipa just varattua, ei ongelmia. Päivissäkin oli jonkin verran valinnanvaraa. 😀

 7. Travelstart.fi oli siis se sivusto mitä kautta lentolippumme hankimme homman kaikin puolin moitteettomasti pelittäen (ja ilman mitään lisäkuluja jepjep).

 8. …se vielä lisäyksenä tuohon edelliseen vuodatukseeni, niin eipä tässä enää mitään ihan junioreita olla, kun meillä kahdella reissuun lähtijällä on ikä(vä)ä yhteensä aikas lailla tarkkaan 80 vuotta jo. Mutta onnistuuhan se, imho kuitenkin, pienehkö matkustusmukavuudesta tinkiminen jne. vielä tässäkin iässä jos ja kun vaan osaa Asennoitua asioihin oikealla tavalla. 😉

 9. KIITOS linkkauksesta, tuli hetki sitten ostettua liput x2 toukokuun alulle Ticketsin kautta homman Hienosti pelittäen kaikin puolin yht. 349€:a. Ja myös sähköpostiini tuli jo vahvistukset ko. maksusta ja lentolipuista jne, joten nyt vain, heh, jännittämään ”pitävätkö” ko. liput vai ei ”loppuun asti” (jokin bugi tms. Swissairin lentohinnoittelun jossain kohdin täytyy tässä kohdin olla, sillä esim. samoille päiville pelkästään Mumbaihin lento maksaa edullisimmillaan 492€ tuolta Momondolta katsottuna).

  Siihen liittyen mitä joku tuossa varoitteli Intian hirrmu kuumuudesta tuolloin (suomalaisittain) loppukeväästä, niin on sitä itekin tullut aikoinaan Rajasthanissa toukokuussa ollessani kärvisteltyä varjossa +48C:n Pikku helteessä… 🙂 Mutta tuolta ”keskellä-ei-mitään” sijaitsevasta Raipuristahan ei nyt niiin pitkä (varmasti metka-)matka olé West-Bengalin/Sikkimin Himalajan vuorille JA siellähän on juuri toukokuun alussa koko vuoden parhaat/upeimmat trekkaus-kelit ja -tsäänssit (toinen trekkin´-siisoni on alkusyksystä, mutta silloin ei kesän jälkeen vuoret ole enää yhtä upean lumiset kautta linjan jne).

  Niin ja tuolta Raipurin minikentältähän ei varmaan pysty tuollaista Visa on Arrivalia hankkimaan, mutta ainakin meidän lennoillamme on yöpyminen mennessä (myös) Mumbaissa, joten eiköhän sen-tuon VoA:n pysty silloin hankkimaan (mikä asia pitää tietysti varrmistaa Hesan suurläh.stään hyvissä ajoin ennakkoon, ja jos eivät voi 100% takuuta sen onnistumiselle antaa, niin täytyy sit lähteä siellään H.ssa käymään, nou bigger problem se – kuten ei varmaan myöskään 1. yöpyminen Zurichin kentalla, sillä eiköhän sinne voi jonnekin yöllä varmasti hiljaisempaan nurkkaukseen makuupussinsa levittää & levyttää).

  Joten India & Himalajas, ´ere we cum! 😉

 10. Mahtaakohan matkan varrelle osuvat lounget olla miten auki? Yölliset vaihdot on keskimäärin aika nihkeitä.

  • Plaza Premium Delhissä on loungebuddyn mukaan auki 24 tuntia vuorokaudessa mutta Jet Airways ei kuulu Stariin, joten loungeen ei pääse tasokortilla. Swissin Senator lounget tuskin on yöllä auki, joten lennot sopii parhaiten budjettimatkailijoille.

 11. Saakos joku muu varattua? Mulla hyytyy viimeiseen kohtaan kun painaa ”vahvistus”-nappia?

 12. Suosittelen myös ottamaan huomioon, että kyseisinä ajankohtina on todella kuumaa, toukokuussa esimerkiksi olen itse kokenut +52 asteen lämpötiloja. Lennot ovat kyllä toki halvimmat koskaan kahdeksanvuotisen seuraukseni aikana bongatut, joten jos kuumuus ei haittaa, niin kannattaa kyllä buukata!

 13. Kaikki suomalaiset voivat hakea Turisti viisumia (Visa on arrival) isojen kaupunkien lentokentiltä mm. Mumbai&Delhi. Viisumin hinta on 60 Amerikan Dollaria. Paluulippu on näytettävä poliiseille.

 14. suomalaiset saavat (tai ainakin saivat) Tourist Visa on Arrivalin Intiaan jos saapuvat lentokoneella

  • Viisumimääräyksiin kannattaa tutustua joka tapauksessa tutustua sillä Visa on arrivaliin liittyy muutamia rajoituksia (matka saa kestää korkeintaan 30 päivää jne.).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *