Lennot Tatravuorille 99 euroa

airBalticin lennot Helsingistä Popradiin (Slovakia) ovat varattavissa halvimmillaan 99 eurolla vertaa.fi:n kautta. Popradin kaupunki sijaitsee Tatravuorten juurella n. 700 metrin korkeudessa. Vuorille voit matkustaa Popradista esimerkiksi junalla.

Airbaltic lentää Popradiin lauantaisin 13.12. – 7.3. airBaltic halpalentoyhtiö, joten teethän lähtöselvityksen netissä tai kännykällä (lähtöselvityksen tekeminen lentokentällä maksaa n. 10 euroa/suunta).

Esimerkkilentoja

Matkatavarat

Lennolle voi tuoda veloituksetta yhden 8 kiloa painavan käsimatkatavaran (55x40x20cm). Matkatavaroiden lähtöselvityksestä airBaltic maksutavasta riippuen erittäin korkean lisämaksun (maksutavasta riippuen n. 35-40 euroa/suunta), joten kaverin kanssa matkustettaessa matkatavarat kannattaa joko pakata yhteiseen matkalaukkuun tai matkustaa pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa.

Majoitus

Hotellin saat varattua helposti esimerkiksi Hotels.comin, ebookersin tai hotellien hintavertailusivustomme kautta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *