Lennot Goalle 307 euroa (päättynyt)

Lufthansan lennot Helsingistä Goalle (Intia) ovat varattavissa halvimmillaan 307 eurolla momondon kautta. Lennot ovat poikkeuksellisen halpoja, joten lennot on syytä varata mahdollisimman pian. Tarkistathan lentoja varatessa, että olet varmasti varaamassa lentoja Intiaan.

Lennot edellyttävät menomatkalla lentokenttähotellissa yöpymistä (samaan ongelmaan törmää monien muiden lentoyhtiöiden Goan lentojen kanssa). Maksimi perilläoloaika on 180 päivää. Intian sisäiset lennot ovat pääsääntöisesti Jet Airwaysin operoimia.

Esimerkkilentoja

Suosittelemme odottamaan hotellivarausten ja Intian sisäisten lentojen ostamisen kanssa muutaman päivän ajan.

Viisumi

Suomen kansalaiset tarvitsevat Intian matkaa varten viisumin mutta turistiviisumin pystyy tällä hetkellä hankkimaan myös maahan saavuttaessa lentokentältä (visa on arrival) tietyin edellytyksin. Korkeintaan 30 vuorokauden matkalle Suomen kansalaiset pystyvä tällä hetkellä hankkimaan viisumin jos ylität Intian rajan jollain seuraavista lentokentistä: Bengaluru (BLR), Chennai (MAA), Delhi (DEL), Kochi (COK), Kolkata (CCU), Mumbai (BOM), Hyderabad (HYD), Thiruvananthapuram (TRV). Lisätietoa viisumimääräyksistä löydät esimerkiksi UM:n matkustustiedotteesta.

Lennot Goalle 307 euroa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *