Wow Air aloittaa halpalennot USA:han

Islantilainen halpalentoyhtiö Wow Air aloittaa 27.3.2015 halpalennot Reykjavikista Bostoniin ja 4.6.2015. Reykjavikista Baltimoreen (Washingon D.C.).

Halpalennot Kööpenhaminasta Bostoniin ja Baltimoreen (Washington D.C.) ovat varattavissa halvimmillaan 281 eurolla (menopaluu). Tarjouslentoja on myynnissä myös heinäkuulle, joka on perinteisesti vuoden kallein kuukausi matkustaa USA:han.

Normaalisti Wow Airin halpalentojen takia ei kannata matkustaa Suomesta esimerkiksi Kööpenhaminaan tai Lontooseen mutta heinä-elokuussa lennot Helsingistä USA:n itärannikolle ovat aiempina vuosina maksaneet tyypillisesti noin 750 – 900 euroa, joten kyseessä on kesällä USA:han matkustaville budjettimatkailijoille kiinnostava lentoyhteys. Useimmista perinteisistä lentoyhtiöistä Wow Airin mannertenvälisten lentojen hinnoittelu perustuu yhdensuuntaisiin lentoihin, joten lennot sopivat myös hyvin osaksi yhdensuuntaisista lipuista rakennettua maailmanympärimatkaa.

Wow Airin käsimatkatavarasäännöt ovat erittäin tiukkoja sillä lennolle voi tuoda veloituksetta ainoastaan 5 kiloa käsimatkatavaroita, joten lisämaksuilta on huomattavasti vaikeampi välttyä kuin Norwegianin lennoilla. Matkalaukun lähtöselvittämisestä Wow Air veloittaa 50 euroa/suunta. Lisämaksuista johtuen Wow Airin halpalentoja ei yleensä kannata ostaa jos matkustat korkeasesongin ulkopuolella.

Lentoaikataulut voivat muuttua vielä ennen kesää, joten lentoja Kööpenhaminaan ei vielä kannata ostaa. Halpalentoyhtiöiden välinen hintakilpailu on melko kiivasta, joten suosittelen harkitsemaan lentojen maksamista luottokortilla.

Halpalennot Kööpenhaminasta Washingtoniin 281 euroaHalpalennot Kööpenhaminasta Bostoniin 281 euroa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *