Lennot businessluokassa Zürichiin 289 euroa

Swissin lennot businessluokassa Helsingistä Zürichiin ovat varattavissa halvimmillaan 289 eurolla vertaa.fi:n kautta.

Paremman tarjoilun lisäksi businessluokan lippuun sisältyy businessluokan lähtöselvitys, loungen käyttöoikeus ja enemmän tilaa matkustamossa (keskipenkki jätetään tyhjäksi mutta käytettävissä oleva jalkatila on pääsääntöisesti sama kuin turistiluokassa). Tarkistathan varauksen tiedot huolellisesti ennen lentojen maksamista (erityisesti matkustusluokan).

Swiss aloittaa lennot Helsingistä 30.3. Turistiluokan lennot ovat varattavissa halvimmillaan 139 eurolla (esim. 30.3-6.4., 16.-20.4., 30.4.-4.5.)

Esimerkkilentoja

Kommentti: hintasääntöjen perusteella kyseessä ei ole ilmeisesti kampanjatarjous vaan Swiss ilmeisesti tuo Suomen markkinoille ensisijaisesti lomamatkailijoille suunnatun Business Saver -lipputyypin. Erityisesti lähempänä lähtöpäivää Zürichin lentoja ostettaessa kannattaa verrata matkusluokkien välistä hintaeroa sillä halvimmat viikonloppulennot on yleensä varattava hyvissä ajoin.

Hotellitarjouksia

Lennot businessluokassa Zurichiin 289 euroa 2

Lennot businessluokassa Zurichiin 289 euroa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *