Praha – Buenos Aires – Madrid 375 euroa

Iberian Praha – Buenos Aires (Argentiina) – Madrid lennot ovat varattavissa ebookersin kautta halvimmillaan 375 eurolla. Minimi perilläoloaika on lauantain ja sunnuntain välinen yö ja maksimi perilläoloaika on 30 päivää.

Euroopan sisäiset lennot kannattaa varata vasta parin päivän kuluttua.

Esimerkkilentoja

Argentiinan valuuttasäännöstelystä johtuen suosittelen suosimaan hotellivarauksia, jotka maksetaan vasta hotelliin saavuttaessa sillä eurot saa vaihdettua pesoiksi paikan päällä huomattavasti parempaan kurssiin kuin luottokortilla maksettaessa. Esim. Hotels.comin voit varata hotellin siten, että maksat varauksen vasta paikan päällä.

Praha - Buenos Aires - Madrid alk. 375 euroa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *