Muutoksia Finnairin palvelukonseptiin – ateriat maksullisiksi Euroopan lennoilla

Finnair on tänään julkistanut muuttavansa palvelukonseptiansa. Tiedossa on sekä parannuksia että heikennyksiä. Mm. ateriatarjoilu Euroopan lennoilla muuttuu maksulliseksi mutta samalla Finnair vihdoin parantaa kaukolentojen viihdejärjestelmää.

Ateriatarjoilu maksulliseksi Euroopan lennoilla ja uudistuksia kaukolentojen tarjoiluun

Euroopan lentojen välipalatarjoilu vaihtuu Euroopan lennoilla maksulliseen Skybistro -valikoimaan. Finnairin tiedotteen mukaan valokoimaan kuuluu useita leipä- , salaatti- ja muita vaihtoehtoja, ja myös lämpimiä aterioita on tarjolla. Sky Bistro tulee lähes kaikille Euroopan lennoille ja se korvaa välipalatarjoilun, joka on ollut tarjolla Finnairin yli kaksi tuntia kestävillä Euroopan lennoilla. Kahvi- ja teetarjoilu sekä Finnairin uusi nimikkojuoma mustikkamehu ovat ilmaisia. Euroopan lentojen Business-luokan ateriat sisältyvät jatkossakin lipun hintaan.

Finnair uudistaa myös kaukoliikenteen tarjoilua ja tarjoaa jatkossa päivälennoilla välipalan lämpimien aterioiden lisäksi. Myös viinivalikoima uudistuu ja kuohuviini kuuluu maksuttomaan tarjoiluun.

Uusi viihdejärjestelmä kaukolennoille ja Economy Comfort-paketti

Finnair uudistaa syksyn aikana kaikkien kaukoliikennekoneidensa viihdejärjestelmän. Finnairin tiedotteen mukaan uusi  käyttöliittymä nopeuttaa elokuvien, tv-ohjelmien ja muun sisällön käyttämistä. Viihdejärjestelmässä on mukana myös sähköisiä lehtiä, sarjakuvia ja kirjoja.

Uusi mobiilisovellus

Finnair julkaisee syksyn aikana uuden mobiilisovelluksen, jonka kautta voi mm. tehdä lähtöselvityksen, ostaa matkustusluokan korotuksia ja tarkastaa Finnair Plus -pistetilanteen.

4 kommenttia aiheesta “Muutoksia Finnairin palvelukonseptiin – ateriat maksullisiksi Euroopan lennoilla

  1. Itseasissa Eurooppa-lentojen uusi konsepti kuulostaa parannukselta, jos toimii niin kuin ruotsalaisella ilmailusivustolla (businessclass.se) mainittiin, jostain syystä ei Finnairin omassa tiedotteessa: Välipalat voi tilata etukäteen Finnairin nettisivulta suht laajasta valikoimasta eli saa juuri sellaisen tarjoilun kun haluaa, itse koneessa pidetään tietysti suppeampaa valikoimaa.

    Parannukset kaukolennoilla kuulostavat hyviltä, etenkin A350-koneisiin tulossa oleva wifi.

  2. Ei kyllä kovin yllättävä uutinen. Mielummin kuitenkin maksullinen mutta laadukas kun ilmainen köntti, tosin nyt kyllä jotkut kansainväliset lentoyhtiöt taitavat viedä pisteet. — Viihdejörjestelmän uusiminen tekee siitä toivottavasti vähän stabiilimman, sisältö silti pääasia. — Norwegian ja SAS lentävät vain pariin kaupunkiin Suomessa, joten tuo valitus niistä ei juurikaan koske meitä, jotka asumme Finnairin monipolialueella..

  3. Vai että Sas ja Norwegian parempia kuin Finnair tämän jälkeen? Salli mun nauraa 🙂

  4. Voi kökkö,
    Lufthansa ja sas rules-paljon halvempaa ja vielä ilmaiset sanomalehdet. Norwegian myös parempi tämän jälkeen…voi Finnair missä suossa räpiköitte…ja syvempään uppoatte…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *