Finnairin lennot Japaniin alk. 523 euroa

Finnairin lennot Helsingistä Nagoyaan ovat varattavissa halvimmillaan 523 eurolla, Osakaan 574 eurolla ja Tokioon 574 eurolla. Matkustusaika 1.10.2014-29.3.2015 (tarjouslentoja on myynnissä myös koulujen lomaviikoille). Tarjouslennot ovat myynnissä 25.8. saakka.

Esimerkkilentoja Nagoyaan

Esimerkkilentoja Osakaan

Esimerkkilentoja Tokioon

Huomioithan Tokion lentoja etsiessä, että Finnairin lennot eivät näy hakutuloksissa aina ensimmäisinä. Hakutuloksia voit rajata vertaa.fi:n sivuilla vasemmassa reunassa olevan välilasku-valikon avulla.

Esimerkkilento Fukuokaan

Helsinki – Tokio // Nagoya – Helsinki alk. 579 euroa

Helsinki – Tokio // Osaka – Helsinki alk. 605 euroa

Helsinki – Tokio – Fukuoka – Helsinki alk. 702 euroa

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *