USA:n kiertomatkaideoita

Etsimme muutamia kiertomatkaideioita USA:n kiertomatkaa suunnitteleville. Etsimämme esimerkkilennot perustuvat SASin ja Alaska Airlinesin tarjouslentoihin, jotka ovat myynnissä 11.8. saakka. Tarjouslentoja on myynnissä aikavälillä 7.1.-23.3.

Osa esimerkkilennoista on ns. open-jaw-lippuja, ts. menolento saapuu esim. New Yorkiin ja paluulento lähtee Washingtonista. USA:n itärannikolla suosittelemme ensisijaisesti halpabusseilla (esim. Megabus) tai junalla matkustamista sillä vuokra-auton parkkeeraaminen on suurkaupungeissa yllättävän kallista. USA:n sisäsiä lentoja voit etsiä esim. vertaa.fi:n sivuilta.

Helsinki – New York // Washington – Helsinki alk. 454 euroa

Helsinki – New York // Chicago – Helsinki alk. 454 euroa

Helsinki – New York // San Francisco – Helsinki alk. 504 euroa

Helsinki – Washington // San Francisco – Helsinki alk. 512 euroa

Helsinki – New York – San Francisco (Oakland) – Helsinki alk. 624 euroa

Helsinki – Washington // New York – San Francisco (Oakland) – Helsinki alk. 632 euroa

Hotellitarjouksia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *