Lennot Istanbulista Tansaniaan ja Keniaan 226 euroa

Turkish Airlinesin lennot Istanbulista Mombasaan ja Kilimanjarolle ovat varattavissa vertaa.fi:n kautta halvimmillaan 226 eurolla. Menolennon on oltava 18-20.5 ja paluulennon 14 päivän sisällä menolennosta.

Esimerkkilentoja Mombasaan

Esimerkkilentoja Kilimanjarolle

Turkish Airlinesin lennot Helsingistä Istanbuliin ovat varattavissa  vertaa.fi:n kautta halvimmillaan 131 eurolla. Varaathan lennot Istanbuliin vasta sen jälkeen kun olet Mombasan/Kilimanjaron lentojen elipun sähköpostitse. Erillisillä lipuilla matkustettaessa mahdollisesti joudut tekemään lähtöselvityksen uudestaan Istanbulissa, joten lentojen väliin on jätettävä riittävästi aikaa ja matkaa varten on hankittava kattava matkavakuutus sillä erillisillä lipuilla matkustettaessa lentoyhtiö ei ole vastuussa jatkolennolta myöhästymisestä.

Esimerkkilentoja Helsingistä Istanbuliin

Hotellitarjouksia:

Kommentti aiheesta “Lennot Istanbulista Tansaniaan ja Keniaan 226 euroa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *