Helsinki – Dubai – Soul – Taipei – Helsinki 643 euroa

Cathay Pacificin Helsinki – Dubai – Soul – Taipei – Helsinki-lennot ovat varattavissa ebookersin kautta halvimmillaan 643 eurolla.

Esimerkkilentoja

Samankaltaisia tarjouslentoja on myynnissä myös Tokioon (esimerkkilennot).

Hotellitarjouksia:

2 kommenttia aiheesta “Helsinki – Dubai – Soul – Taipei – Helsinki 643 euroa

  1. Hinta saattaisi kiinnostaa, mutta ebookers on siitä nuiva varaussivusto ettei lippuluokat selviä heiltä kuin vasta maksettuasi lipun. Eli pitäisi tietää ottaako kanta-asiakas pisteet AY:lle, AA:lle vai BA:lle ennen kuin maksaa lipun.
    😉

    • Pääsääntöisesti Cathayn halvimmista hinnoista ei kerry maileja mihinkään kantisohjelmaan (ei edes Cathayn omaan ohjelmaan). Expedia.se taitaa olla ainoa matkatoimisto, jonka kautta varausluokka on selvitettävissä sillä kampanjahinta on myynnissä ainoastaan pohjoismaissa toimivien matkatoimistojen sivuilla. Helsinki-Dubai-lennoista on ehkä järkevintä kerätä mailit AAdvantageen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *