Atlantin ylittävä all inclusive -risteily Brasiliaan alk. 299 euroa/henkilö

Espanjalaisen Pullmantur -varustamon 9 päivän all inclusive -risteily Lissabonista Pohjois-Brasiliaan on varattavissa halvimmillaan hintaan 299 euroa/henkilö kahden henkilön hytissä matkustettaessa. Risteily alkaa Lissabonista 1.12 ja saapuu Recifeen 9.12. Risteily ei valitettavasti pysähdy matkan aikana satamissa sillä edullisen hinnan syynä on varustamon tarve siirtää laiva Välimereltä Etelä-Amerikkaan risteilysesonkien vaihtuessa.

All inclusive -hintaan sisältyy ateriat (aamiainen, lounas, illallinen ja yöpala) sekä juomat (myös viini, olut ja cocktailit) mutta ei kuitenkaan juomarahoja. Lisätietoja risteilystä löydät Pullmanturin risteilyhausta valitsemalla valikosta Cruise ”Positional”.

Esimerkkilentoja Recifestä Helsinkiin:

Halutessasi voit säästää lennoissa n. 100-150 euroa ostamalla erillisen lentolipun Recifestä Frankfurtiin ja Frankfurtista Suomeen.

Hotellit matkaasi varten saat varattua helposti esim. Ebookersin ja Hotels.comin kautta. Muistathan verrata hintoja myös hintavertailusivustollamme ennen hotellivarauksen tekemistä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *