Viisumivapaa Pietarin risteily alk. 75 euroa/4 henkilöä

Grouponin tämän päiväisenä matkatarjouksena on St. Peter Linen viisumivapaa Pietarin risteily (lähtö Helsingistä). Neljän henkilön B-luokan hytti on varattavissa 75 eurolla ja A-luokan hytti 99 eurolla. Hintaan sisältyy bussikuljetus satamasta. Matkoja on saatavilla Grouponin sivuilla mainituille päiville aikavälillä 22.4-30.5 ja matkavaraukset on tehtävä viimeistään 10.5. Lisätietoja tarjouksesta.

Suosittelen tekemään matkavarauksen mahdollisimman pian lahjakortin ostamisen jälkeen, jotta varmasti saat varattua matkan haluamallesi päivälle. Jos matkoja ei ole saatavissa haluamillesi päiville, lahjakortista on toki mahdollista saada rahat takaisin kunhan olet yhteydessä Grouponiin kahden viikon sisällä lahjakortin ostamisesta ja lahjakortti on käyttämätön.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *