Airbalticilta 20 euron alennuskoodi, esim. menopaluu Istanbuliin 128 euroa

Airbaltic on julkaissut uuden 20 euron alennuskoodin, jota hyödyntämällä esim. menopaluu Istanbuliin maksaa halvimmillaan 128 euroa (ostamalla meno- ja paluulipun erikseen). Alennuskoodilla Partyflieger saat 20 euron alennuksen lennoista 12.2 saakka.Viimeinen  matkustuspäivä on 24.3.

Ohjeet:

  • Lentojen etsimisessä kannattaa käyttää apuna hintakalenteria
  • Syötä alennuskoodi etusivulla olevaan laatikkoon
  • Alennuskoodin voi käyttää myös yhdensuuntaisiin lentoihin. Yhdensuuntaisia lentoja varatessa on hyvä muistaa, että paluulennon hinta voi muuttua nopeasti.
  • Maksa lentosi luottokortilla (airbalticin pidemmän aikavälin taloustilanne on haasteellinen)
  • Airbaltic veloittaa lisämaksuja mm. matkatavaroista ja lähtöselvityksestä lentokentällä. Erityisesti matkalaukun kanssa matkustettaessa kannattaa verrata hintoja esim. SASin tai ebookersin sivuilla

Hotellin matkaasi varten saat varattua esim. Airbnb:n (käytä uuden asiakkaan ~20 euron tervetuliasalennus), Ebookersin, Hotels.cominSupersaverin (muista hyödyntää uuden asiakkaan 10 euron rekisteröitymisbonus) ja Seat24:n kautta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *