Rooma-Melbourne-Lontoo 629 euroa!

China Easternin edulliset lennot Australiaan ovat varattavissa mm. ebookers.de:n (saksaksi) ja ebookers.co.uk:n (englanniksi) kautta. Rooma-Melbourne-Lontoo lennot ovat varattavissa 629 euron hintaan ebookers.de:n. 72 tunnin stopover Shanghaissa ilman viisumia on sallittu (lisätietoja eri maiden viisumimääräyksistä Star Alliancen sivuilta).

Esimerkkipäiviä:

Esimerkki stopoverin Shanghaissa sisältävistä lennoista (Suomen kansalaiset eivät tarvitse pääsääntöisesti viisumia uusien säädösten myötä). Toki pidempikin stopover on sallittu mutta vaatii viisumia.

Euroopan sisäiset lennot saat varattua edullisesti esim. SASin, Lufthansan ja ebookersin kautta. Päivistä riippuen Helsinki-Rooma//Lontoo-Helsinki lennot maksavat n. 170-250 euroa. Jätäthän riittävästi aikaa lentojen väliin. Etelä-Amerikan matkaa varten suosittelen hankkimaan kattavan matkavakuutuksen.

Hotellin matkaasi varten saat varattua esim. Airbnb:n (käytä uuden asiakkaan ~20 euron tervetuliasalennus), Ebookersin, Hotels.cominSupersaverin (muista hyödyntää uuden asiakkaan 10 euron rekisteröitymisbonus) ja Seat24:n kautta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *