Lennot Italiasta Japaniin 74 euroa, Pekingiin 95 eurolla ja Brasiliaan 347 eurolla

Huom! Alitalian Revenue Management on poistanut iltapäivän/illan aikana halvimmat varausluokat myynnistä São Pauloa lukuunottamatta, joten halvimpien tarjouslippujen varaaminen ei enää onnistu (erittäin halvat lentoliput on lähees aina varattava erittäin nopeasti) ! Toki Alitalian alennuskoodit ovat edelleen voimassa mutta tarjous ei ole enää läheskään yhtä mielenkiintoinen suomalaisesta näkökulmasta tarkasteltuna.

Alitalia on tunnettu sähellyksistään. Tällä kertaa Alitalialla on mahdollista varata lennot 95 eurolla esim. Venetsiasta Pekingiin ja paluu Pekingistä Roomaan kautta Prahaan. Huomioithan, ettei Rooma-Praha lentoa ole pakko käyttää koska matkatavarat on mahdollista lähtöselvittää Roomaan (edellyttäen, että matka Prahaan jatkuu seuravana päivänä).

Tarjous edellyttää alennuskoodin 250 euron alennuskoodin XMASECO käyttämistä, joka koskee Italiasta alkavia matkoja Alitalian operoimilla lennoilla 8.1-30.4! Tarkat alennusehdot löydät tästä. Tällä kertaa halpojen lentojen syynä näyttäisi olevan taas hieman huonosti laaditut kampanjasäännöt. Suosittelen liittymään blogini facebook-faniksi sillä lentoihin liittyen on tulossa lisätietoja päivän aikana. Jos varauksentekemiseen liittyy ongelmia, kannattaa kysyä facebookin kautta ohjeita!

Huom: Jos koodi ei toimi, tyhjennä selaimesi välimuisti (myös keksit) ja tarvittaessa käytä toista selainta. Kannattaa toimia nopeasti sillä tarjous tulee katoamaan ennemmin tai myöhemmin.

Lentoja Pekingiin löytyy mm.

 • 20.1 – 4.2.13
 • 20.1 – 28.1.13
 • 21.1 – 28.1.13
 • 21.1 – 4.2.13
 • 27.1 – 5.2.13
 • 28.1 – 5.2.13
 • jne

Lentoja Tokioon löytyy mm.

 • 20.1-28.1
 • 28.1-4.2
 • jne

Lentoja Osakaan löytyy

 • 28.1-4.2
 • jne

Lentoja Brasiliaan löytyy

 • 11.2-22.2
 • 20.2-28.2
 • 27.2-7.3
 • 4.3-12.3
 • 13.3-21.3
 • jne

Lennot on varattava klikkaamalla etusivulta löytyvää advanced search nappia, josta valitaan Multiple legs. Lentohakuun pääset suoraan klikkaamalla tästä. Lennot on syötettävä hakuun kuten seuraavassa kuvassa: Esim. Venetsia-Peking, Peking-Rooma, Rooma-Praha (tämän lennon on oltava Eurooppaan saapumista seuraavana päivänä, jotta matkaa ei ole pakko jatkaa Prahaan saakka).

Venetsia-Peking-Rooma-Praha lentojen hinnaksi saat 95,18 euroa käyttämällä alennuskoodia XMASECO.

Venetsia-Peking-Rooma-Praha lentojen hinnaksi saat 74,19 euroa käyttämällä alennuskoodia XMASECO.

 

Venetsia-Osaka//Tokio-Rooma-Praha lentojen hinnaksi saat 107,81 euroa käyttämällä alennuskoodia XMASECO.

 

Venetsia-Tokio-Rooma-Praha lentojen hinnaksi saat 145,19 euroa käyttämällä alennuskoodia XMASECO.

 

 

 

Venetsia-Tokio-Rooma-Praha lentojen hinnaksi saat 179,81 euroa käyttämällä alennuskoodia XMASECO.

 

Venetsia-Osaka-Rooma-Praha lentojen hinnaksi saat 198,84 euroa käyttämällä alennuskoodia XMASECO.

 

Venetsia-Sao Paulo // Rio de Janeiro-Bryssel lentojen hinnaksi saat 347,47 euroa käyttämällä alennuskoodia XMASECO.

 

Tästä pääset varaamaan lennot suoraan Alitalian sivuilta ja tästä näet tarjouksen ehdot.

Lennot Suomesta Italiaan saat varattua esim. SASin, ebookersin tai Kaleva Travelin kautta. Matkatoimistojen ja lentoyhtiöiden hintojen välillä on aina eroa, joten hintoja kannattaa verrrata myös Skyscannerin avulla. Skyscanner soveltuu hyvin myös Aasian sisäisten lentojen varaamiseen mutta kannattaa kuitenkin tarkistaa myös paikallisten halpalentoyhtiöiden kuten Air Asian hinnat.

Tarjous vaikuttaa hyvin samankaltaiselta sähläykseltä kuin lokakuinen PROMOJP-fiasko, jonka ansiosta sain varattua mm. lennot Abu Dhabiin 0,40 eurolla, joten kannattaa odottaa pari päivää ennen kuin varaat Euroopan sisäiset lennot! Alitalian lennoista kertyy 100% mukaisesti lentomailit esim. Deltan Skymiles-ohjelmassa, joten jo pelkästään matkasta kertyvien lentomailien käyttöarvo on merkittävä lentojen hintaan suhteutettuna.

Majoituksen matkaasi varten saat varattua Airbnb:n (muista käyttää alennuskoodia BUSINESS_PUNK), Ebookersin, Hotels.cominSupersaverin tai Seat24:n kautta. Suosittelen tekemään muutoskelpoisen majoitusvarauksen siltä varalta, että lentojen kanssa ilmenee ongelmia.

Liitythän blogini facebook-faniksi sillä lentoihin liittyen on tulossa lisätietoja päivän aikana.

 

5 kommenttia aiheesta “Lennot Italiasta Japaniin 74 euroa, Pekingiin 95 eurolla ja Brasiliaan 347 eurolla

 1. Lähteen maininta hyvin toivottavaa lainattaessa muualle, jotta kaikki olennainen lukijoiden käytössä ja toisaalta itse olen julkaissut ensimmäisenä tarjouksen tässä muodossa.

  • Toimii mutta saattaa vaatia niksejä… Mikä selain? Tyhjensitkö cookiet?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *