Ajankohtaisia Finnairin tarjouksia

Tällä hetkellä on käynnissä useampia mielenkiintoisia Finnairin tarjouksia. Tarjouslentoja on varattavissa esim. Ouluun, Vaasaan, Kööpenhaminaan, Tukholmaan ja Joensuuhun 74 eurolla, Kittilään 134 eurolla,  Amsterdamiin 190 eurolla, Geneveen 240 eurolla,  Wieniin 215 eurolla, Milanoon 224 eurolla,  Barcelonaan 235 eurolla, Malagaan 266 eurolla, Pekingiin 485 eurolla ja Nagoyaan 535 eurolla. Pelkkien lentojen varaukset tulevat yleensä edullisimmaksi Skyscannerin kautta. Matkapakettien varaaminen on yleensä edullisempaa Ebookersin (jos yövyt kohteessa vähintään 4 yötä, muista hyödyntää 60 euron alennuskoodi) tai Supersaverin mutta Skyscanneria käyttää apuna.

Finnair Plus-ohjelman jäsenet saavat varattua tänään lennot Eurooppaan ja Dubaihin 50% pienemmällä pistemäärällä hyödyntämällä joulukalenteritarjousta. Tarjousten joukosta löytyy muutamia mielenkiintoisia kohteita kuten lennot Bergeniin ja Krakovaan 10,000 pisteellä sekä Dubaihin 22,500 pisteellä. Matkustusaika on kerrankin riittävä Finnairin tyylistä poiketen – peräti marraskuuhun 2013 saakka.

Majoituksen matkaasi varten saat varattua Airbnb:n (muista käyttää alennuskoodia BUSINESS_PUNK), Ebookersin, Hotels.cominSupersaverin ja Kaleva Travelin tai Seat24:n kautta.

Liittymällä Direct 123 kanta-asiakkaaksi saat käyttöösi 10 euron bonusrahan elektroniikkaostoihin!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *