Iberian lennoista 15% tai 85 euron alennus

Iberian 85-vuotissyntymäpäivien kunniaksi lentoyhtiö tarjoaa tänään ja huomenna monista Iberian Euroopan sisäisistä lennoista 15% alennuksen ja mannertenvälisistä lennoista 85 euron alennuksen. Tarjouksesta on hyötyä suomalaisille lähinnä Espanjan sisäisiä lentoja sekä Euroopan ja Etelä- ja Keski-Amerikan sekä Karibian välisiä lentoja varatessa. Alennus on saatavissa ainoastaan varaamalla lennot Iberian sivulla, jossa Avios-ohjelman jäsenet saavat samalla tuplamailit lennoista. Koskee ainoastaan lentoja 8.1.2013 lähtien.

Vaikka Iberia ei lennäkään omilla koneilla Suomeen, on tarjouksesta hyötyä myös suomalaisille matkailijoille sillä Suomen ja Latinalaisen Amerikan väliset lennot on järjestelmällisesti halvempi varata kahdessa osassa: Euroopan sisäiset ja mannertenväliset lennot erikseen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *