Lennot São Pauloon 653 euroa, Rio de Janeiroon 658 euroa, Montevideoon 820 euroa ja moneen muuhun kohteeseen

TAM Airlinesilla on myynnissä runsaasti edullisia lentoja Brasiliaan ja Uruguayhin. Menopaluu Helsingistä São Pauloon alkaen 653 euroa, Rio de Janeiroon 658 euroa, Salvador de Bahiaan 758 euroa ja Montevideoon 820 euroa. Tarjouslentoja löytyy myös muihinkin kohteisiin Brasiliassa kuten Belo Horizonteen, Brasiliaan, Fortalezaan ja Recifeen. Päivitys: tarjous voimassa myös muihin TAMin kohteisiin Etelä-Amerikassa, esim. Buenos Airesiin (<800 euroa), Limaan ja Santiago de Chileen.

Tarjouksen hyödyntäminen edellyttää lentojen ostamista Helsingistä Brasiliaan/Uruguayhin ja Brasiliasta/Uruguaysta Lontooseen ebookersinkautta. Mahdollisia matkapäiviä ovat esim. 3-17.3, 10-24.4,  25.4-7.5, 22.5-12.6. Sallittu matkustusaika kesäkuun loppuun ja syyskuun 2013 alusta joulukuun 2013 loppuun.

Paluulennon Lontoosta  esim. British Airwaysin suoralla lennolla varattua  ebookersin kautta.

Ebookersin sivuille pääset tästä. Hotellit pariksi ensimmäiseksi yöksi saat varattua helposti esim. hotels.comista.

Vaikka TAM on Star Alliancen jäsenyhtiö, lennoista on mahdollista kerätä maileja myös Onewordiin kuuluvan LAN Airlinesin kanta-asiakasohjelmaan LANPASSiin. LANPASSin jäsenet saavat matkasta riittävästi lentomaileja esim. Helsinki-Kööpenhamina/Berliini/Varsova menopaluumatkaa varten. Finnairista ja monista Star Alliance yhtiöistä poiketen, LANPASS-ohjelman kautta varatuista palkintolennoista ei veloiteta polttoainelisämaksuja.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *