Alennuskoodeja American Airlinesin lennoille

Tälle sivulle olen lisännyt kaikki tietämäni American Airlinesin alennuskoodit vuosille 2012-2013. Alennus vaihtelee 5-10% väliltä matkakohteesta ja matkustuspäivistä riippuen. Alennuskoodit on listattu matkakohteen ja voimassaoloajan mukaisesti. Huomioithan, että koodien voimassaoloaika on amerikkalaisessa kk/pv/vvvv formaatissa. Alennuskoodit ovat voimassa ainoastaan American Airlinesin operoimilla lennoilla varattaessa lennot osoitteessa americanairlines.com käytettäessä USA:n markkinoiden versiota sivustosta. Alennuskoodin pääset valitsemalla kohdan More flight search options. Listalta löydät n. 500 eri alennuskoodia mm. New Yorkin, Bostonin, Miamin, Washingtonin, Hawaiin, Los Angelesin, Meksikon ja Etelä-Amerikan lentoja varten.

Alennuskoodeja American Airlinesin lentoja varten

2 kommenttia aiheesta “Alennuskoodeja American Airlinesin lennoille

 1. hei, mistä johtuu että lennot usa;sta eurooppaan ovat ainakin 25% kalliimmat kuin ovat
  vastaavat lennot euroopasta usa;han,

  katsoin lennot hki-ny-hki, niin löytyy 275e per lento kesäaikaan, mutta ny-hki onkin jo
  paljon kalliimpia lentoja ??

  amerikkalainen tuttavani on kiukkuinen ja syyttää eurooppaa verojen rohmuamisesta
  enkä saa häntä millään lauhtumaan,

  tämä hintaero näkyy myös talviaikana jolloin ei ole high-season,

  osaisiko joku vastata ???

  • Moikka,

   eurooppalaisilla veroilla ei ole mitään tekemistä asian kanssa sillä verot ovat samoja riippumatta siitä alkaako matka Euroopasta tai USA:sta. Hintaeron olettaisin johtuvan ainakin osittain valuuttakursseista sillä euro viimeisen vuoden aikana heikentynyt n. 20 prosentilla. Tämän seurauksena amerikkalaisten turistien halukkuus matkustaa Eurooppaan on kasvanut ja vastaavasti eurooppalaisten turistien kiinnostus USA:n matkoihin on vähentynyt, joten lentoyhtiöt joutuvat myymään lippuja halvemmalla Euroopassa.

   Hintoja vertaillessa kannattaa muistaa myös se, että lentoyhtiöt myyvät tarjouslentoja eri maissa eri aikaan samaan tapaan kuin esimerkiksi Macy’s myy välillä tarjoustuotteita välillä eri aikaan Floridassa ja New Yorkissa, joten markkinoiden välillä ilmenee aina hintaeroja (välillä lennot USA:sta Eurooppaan ovat halvempia kuin Euroopasta USA:han).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *